Regionale academie voor beeldende kunsten

Menu

Projectatelier (Diverse Kunsten)

INSCHRIJVINGEN NIEUWE LEERLINGEN = vanaf 27 juni om 09.00u via een online inschrijvingsformulier op deze site. 

Vierde graad: 5 jaar vanaf 18 jaar // 8 lesuren per week.

Specialisatie: 2 jaar aanvullend op de hogere graad // 8 lesuren per week (na toelating via eindjury vierde graad of voorleggen portfolio indien nieuwe leerling).

In het tweede jaar van de vierde graad volgen alle leerlingen Kunst en Cultuur (om de twee weken) in combinatie met het Specifiek Artistiek Atelier.

Lesmoment Kunst en Cultuur: dinsdag: 09.00u tot 12.30u of dinsdag: I8.30u tot 22.00u (= niet wekelijks maar om de twee weken).

Het Projectatelier (diverse kunsten) biedt de leerling de mogelijkheid om de grenzen tussen de traditionele ateliers te overschrijden.

Je wordt uitgedaagd om verschillende disciplines af te tasten en te combineren.

Tekenkunst, schilderkunst, druktechnieken, collage, illustratie, maquette, modeltekenen, 3D werk, fotografie, video, geluid, animatie, projectie... kunnen aangewend worden om je persoonlijk artistiek traject af te leggen of om een project vorm te geven.

De zoektocht naar een eigen beeldtaal staat centraal in een “open” atelier waarbij via individuele - en groepsevaluaties kritisch en geargumenteerd met beelden en beeldcultuur omgegaan wordt.

Ook voor leerlingen die reeds een parcours aflegden is dit een uitgelezen atelier om via vertrouwde invalshoeken nieuwe mogelijkheden aan te boren.

Dit atelier omvat 2 lestijden van 4 lesuren (combinatie van volgende momenten mogelijk: vrijdagavond van I8.30u tot 22.00u en/of zaterdagvoormiddag van 09.00u tot I2.30u en/of maandagvoormiddag van 09.00u tot I2.30u) en wordt gegeven in het Antverpiagebouw.
 

Ma Vm

Ma Nm

Ma Av

Di Vm

Di Nm

Di Av

Woe Av

Do Av

Vr Av

Za Vm

Za Nm

09:00

12:30

 

 

 

 

 

 

 

 

09:00

12:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18:30

22:00